Šifrované řešení pro každého uživatele
Šifrovaný SSD disk  UV500
Zobrazit větší

Disk SSD UV500 od společnosti Kingston dramaticky zrychluje start vašeho počítače i reakce vašeho stávajícího systému díky kratším časům načítání a přenosu souborů ve srovnání s mechanickými pevnými disky. Disk využívá řadič Marvell 88SS1074 a paměť 3D NAND Flash, které mu dodávají výkon potřebný k plnění každodenních úloh a zvyšování produktivity. Disk je ideální pro stolní počítače, kompaktní PC i notebooky.

Vzhledem k tomu, že se disk dodává v různých formátech a o různých kapacitách od 120GB do 1,92TB1, máte možnost vybrat si variantu přesně odpovídající potřebám vašeho systému. Díky kompletní ochraně dat využívající 256bitové hardwarové šifrování AES a podpoře řešení správy bezpečnosti TCG Opal 2.0 lze využívat software od nezávislých dodavatelů, například Symantec, McAfee nebo WinMagic.

Nejduležitejší body:
  • Technologie 3D TLC NAND nové generace využívající 64 vrstev
  • Samošifrovací disk (SED) s 256bitovým hardwarovým šifrováním AES a s řešením TCG Opal 2.0
  • K dispozici v různých formátech (2,5”/M.2/mSATA)
  • Desetkrát rychlejší než běžný pevný disk 7200 ot./min.2
  • Více kapacit až do 1,92TB1
  • Disk připraven na požadavky nařízení GDPR3
  • Pětiletá záruka4
3D TLC NAND Zobrazit větší Šifrovaná ochrana   Zobrazit větší Ideal for desktops, small-form-factor PCs and notebooks  Zobrazit větší Multiple capacities  Zobrazit větší

3D TLC NAND

Vyšší hustota je klíčem k podpoře širšího pracovního zatížení, mimořádně rychlému multitaskingu a celkově rychlejšímu systému.

Šifrovaná ochrana

Chraňte svá citlivá data pomocí 256bitového hardwarového šifrování AES a řešení TCG Opal 2.0, díky kterému disk splňuje požadavky nařízení GDPR4.

Disk je ideální pro stolní počítače, kompaktní PC i notebooky

Dodává se v různých formátech (2,5"/M.2/mSATA), a lze jej proto využít v širokém spektru systémů. Je ideální pro tenké notebooky nebo systémy s omezeným prostorem.

Široká nabídka kapacit

Disk je dostupný v kapacitách až do 1.92TB1 a proto dokáže splnit vaše požadavky na úložiště dat.